Voor directie

Krijg je als (adjunct)directeur erkenning van leerlingen en ouders? Slaag je erin om verbindend leiding te geven aan je team van leerkrachten? En sta je sterk en met voldoening in je uitdagende rol?

Als (adjunct)directeur ben je een sleutelfiguur tussen leerlingen, ouders en leerkrachten. Je wil empathisch en luistervaardig zijn, maar tegelijk daadkrachtig en leidend. Je eigen veerkracht en energieniveau bewaken, is dan ook cruciaal. Blijf sprankelen dankzij de opleidingen en begeleidingen van De Sprankelwijze School!

Onze praktijkgerichte trainingen voor directie

Ons aanbod voor individuele begeleiding voor directie

sterren-kleinLeadership is not
about being the best.
Leadership is about
making everyone
else better.

Voor je collega’s die ook willen sprankelen

De sprankelboom - foto moeder en kind

De Sprankelboom is een opleidingscentrum en groepspraktijk voor kinderen en hun ouders. Als coaches en therapeuten helpen we hen om te bloeien en sprankelen in hun leven. Samen gaan we voor veerkracht, draagkracht, levenskracht en daadkracht. De kennis en ervaring die we opdoen bij De Sprankelboom is bovendien van een grote meerwaarde voor onze aanpak bij De Sprankelwijze School, doordat we de behoeften, problemen en dromen van de verschillende doelgroepen heel goed aanvoelen.