De Sprankelwijze School

De Sprankelwijze School is een hechte familieonderneming, opgericht door moeder Klárika Csinádi en dochters Piroska en Audrey Delouw. Samen hebben wij een jarenlange ervaring in psychotherapie, kindercoaching, familie- en organisatieopstellingen en begeleiding van scholen. Ons doel? Mensen laten sprankelen. Van leerling en leerkracht tot ouders en directie. Maak kennis met ons team.

In 2019 moesten we helaas vol verdriet afscheid nemen van Audrey, maar we beslisten al snel om onze gezamenlijke droom te realiseren: De Sprankelwijze School én onze groepspraktijk De Sprankelboom op de wereld zetten en zien groeien en bloeien. Elke dag opnieuw werken we hieraan vanuit een grote passie, voor altijd met Audrey in ons hart en onze gedachten. Ze blijft erbij horen als onze inspiratiebron en is het engeltje op onze schouders.

De Sprankelboom coachingpraktijk en opleidingscentrum

Verbonden met De Sprankelboom

Bij De Sprankelboom gaan we uit van kortlopende coachings en trainingen die jou de tools geven om zelf concrete veranderingen te creëren. We helpen je om meer klaarheid te krijgen in je situatie én je mogelijkheden. Zo krijg je meer levenskracht en kun je voluit sprankelen in verbinding met jezelf en in je interactie met anderen.

Wil je meer weten over De Sprankelwijze School?

sterren-kleinLeave a little sparkle
wherever you go.

Benieuwd hoe wij jou laten sprankelen?

De sprankelboom - foto moeder en kind

De Sprankelboom is een opleidingscentrum en groepspraktijk voor kinderen en hun ouders. Als coaches en therapeuten helpen we hen om te bloeien en sprankelen in hun leven. Samen gaan we voor veerkracht, draagkracht, levenskracht en daadkracht. De kennis en ervaring die we opdoen bij De Sprankelboom is bovendien van een grote meerwaarde voor onze aanpak bij De Sprankelwijze School, doordat we de behoeften, problemen en dromen van de verschillende doelgroepen heel goed aanvoelen.